Urban villa’s, blokken A

Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend

Urban villa’s, blokken A

Er worden in totaal 108 appartementen gerealiseerd in 9 urban villa’s met ieder 12 woningen over 4 woonlagen. Met slecht 3 appartementen per woonlaag, bieden deze appartementen met ruime raampartijen een veelzijdig uitzicht. Ook zijn er 2 maisonnettes met souterrain van gemiddeld 140 m2.

De appartementen worden allemaal aangeboden met een verplichte parkeerplaats in de ondergelegen, half verdiepte parkeerbak en beschikken tevens over een eigen berging in het souterrain. De appartementen zijn vrije sector huur.

Comfortabel huren

Elk huurappartement beschikt onder andere over een luxe, modern ingerichte keuken met combi-oven, inductie-kookplaat, koelvrieskast en vaatwasser. Via de ruime raampartijen en vanaf uw balkon kijkt u op de collectieve binnentuin of het groen in de omgeving. Een klein deel van de huurappartementen biedt uitzicht op de historische haven. De keuze is aan u.

Op de hoogte blijven?

Heeft u wellicht interesse in een huurappartement in Parkhaven Utrecht? Laat uw gegevens achter via het formulier en wij berichten u als er meer informatie beschikbaar is.

Ja, houd mij op de hoogte

Voorbeeld woningtypes