Parkwoningen, blokken C

Aan de afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend

Parkwoningen, blokken C

Een deel van de huurappartementen van de parkwoningen wordt aangeboden in de vrije sector middenhuur en een deel in de vrije sector. Er zijn 69 2-kamerappartementen van het type C2 van circa 49 m2, met een balkon of terras aan de binnentuin die in het middenhuur segment vallen. De overige huurappartementen betreffen 2- en 3-kamerappartementen variërend van 49 m2 tot 80 m2. Er worden twee blokken C met in totaal 109 huurappartementen per blok gerealiseerd. De appartementen zijn verdeeld over 5 woonlagen.

Wonen in het groen

De brede strook groen tussen de blokken AB en C wordt in participatie met de buurt ingericht als wandel-, verblijfs- en speelplek en zal worden gekenmerkt door een statige bomen structuur aan weerszijden: een autovrije, parkachtige laan. U woont ofwel aan deze autovrije, parkachtige laan of aan de fraaie binnentuin aan de andere zijde van de parkwoningen.

De appartementen worden verhuurd in combinatie met een parkeerplaats in de ondergelegen parkeerlaag. Alle woningen beschikken over een eigen berging in het souterrain en daarnaast zijn er collectieve fietsenstallingen voor bewoners.

Op de hoogte blijven?

Heeft u wellicht interesse in een huurappartement in Parkhaven Utrecht? Laat uw gegevens achter via het formulier en wij berichten u als er meer informatie beschikbaar is.

Ja, houd mij op de hoogte

Voorbeeld woningtypes