De woningen en de locatie

Groene en parkachtige wijk met een centrale ligging

Het plan is gelegen in de wijk Parkhaven Utrecht. Het voormalig fabrieksterrein van de soepfabriek wordt herontwikkeld naar een groene, parkachtige woonwijk in aansluiting op de reeds bestaande wijk.

De historische binnenhaven met oude schepen en terrasjes, het centrum, recreatie nabij het Merwedekanaal en uitvalswegen. Alles op steenworpafstand. Dichtbij de uitvalswegen en het Centraal Station letterlijk om de hoek. Door de centrale ligging is de bereikbaarheid van Parkhaven Utrecht meer dan ideaal te noemen.

Luxe en moderne afwerking

Elk huurappartement beschikt onder andere over een luxe, modern ingerichte keuken met combi-oven, inductie-kookplaat, koelvrieskast en vaatwasser. Via de ruime raampartijen en vanaf uw balkon kijkt u op de collectieve binnentuin of het groen in de omgeving. Een klein deel van de huurappartementen biedt uitzicht op de historische haven. De keuze is aan u.

Simple Marker Icons

Urban villa’s en parkwoningen

Urban villa’s, blokken A

Er worden in totaal 108 huurappartementen gerealiseerd in 9 urban villa’s met ieder 12 woningen over 4 woonlagen. Met slecht 3 appartementen per woonlaag, bieden deze appartementen met ruime raampartijen een veelzijdig uitzicht. Ook zijn er 2 maisonnettes met souterrain van gemiddeld 140 m2.

De appartementen worden allemaal aangeboden met een verplichte parkeerplaats in de ondergelegen, half verdiepte parkeerbak en beschikken tevens over een eigen berging in het souterrain. De appartementen vallen onder de vrije sector huur.

Bekijk Urban villa's, blokken A

Urban villa’s, blok B

In het dubbele blok worden 36 huurappartementen gerealiseerd. Het betreft 3-kamerappartementen van circa 70 m2. Binnen dit gedeelte van het plan zijn er 2 maisonnettes met souterrain van gemiddeld 140 m2.

De appartementen worden allemaal aangeboden met een verplichte parkeerplaats in de ondergelegen, half verdiepte parkeerbak en beschikken tevens over een eigen berging in het souterrain. De appartementen vallen onder de vrije sector huur.

Bekijk Urban villa's, blok B

Parkwoningen, blokken C

Van de parkwoningen zijn er 69 2-kamerappartementen van het type C2 van circa 49 m2, met een balkon of terras aan de binnentuin die in het middenhuur segment vallen. De overige huurappartementen betreffen 2- en 3-kamerappartementen variërend van 49 m2 tot 80 m2.

Een deel van de appartementen wordt aangeboden in de vrije sector middenhuur (2-kamer appartementen) en een deel wordt aangeboden in de vrije sector huur (2- en 3-kamer appartementen).

Bekijk Parkwoningen, blokken C